diumenge, 24 de gener del 2010

V Carrera per muntanya Serra del Coto - Monòver

Les coses bones s'han de repetir, seguint esta màxima i sabent que l'any passat va ser una de les curses més xules que vaig fer, enguany tornava a repetir a la Serra del Coto de Monòver, on la bona gent del Grup de Muntanya Monòver tornaven a realitzar esta prova.
El recorregut de la cursa s'ha canviat una miqueta però el més important, el paisatge i la duressa, s'han mantingut.

Per a l'ocasió tornava a estar acompanyat pels amics Vicent i Ana, i és que últimament he desterrat la meua habitual soledat a les curses i ja fa uns quants mesos que sempre vaig acompanyat i clar és tot un plaer.
Els 3 eixirem a un ritme tranquil, Vicent sobretot que està més acostumat a còrrer ràpid però en esta ocasió vingué en "modo tranqui" amb nosaltres, per a Ana era la primera cursa de muntanya, així que també anave en calma i jo per a no ser menys a la meua tradicional velocitat de creuer, poquet a poquet però sense parar.
Com deia, el recorregut ha variat una miqueta, han eliminat la pujada per un canxal de pedra i han posat al seu lloc un pujada molt forta cap al km. 8, que es va fer de notar i on vam patir la majoria dels corredors, el desnivell en esta ocasió ha sigut d'uns 1.250 m positius, així que és un cursa força dura, prova d'aixó és que els habituals temps en les mitjes de muntanya quedaren molt arrere i ens anàrem tots a temps molt més lentos. Al final em vaig quedar amb un temps de 3:25 h. i content amb una cursa de les que no s'oblida i amb la qual ja he fixat una nova cita per a l'any vinent si tot va bé.
Track de la cursa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada