diumenge, 14 de març del 2010

Entrene Serrella (1er tram del Trail Mitja Lluna) - 13 març 2010

Este dissabte vam poder gaudir d'un entrene "canyero" amb les vistes posades al Trail Mitja Lluna, en companyia dels amics foreros Santi i Fernando.


L'itinerari va ser des de l'embassament de Guadalest fins a la Font Roja (Fageca), passant pels cims del Castellet, Mallà del Llop, Pla de la Casa i Caseta del Guardia i tornar pel mateix camí. Es tracta d'un recorregut intens amb uns paisatges molt bonics però amb força desnivell per la qual cosa es converteix en un entrenament dels més durs que recorde amb un total de 34,5 km i un desnivell positiu d'uns 2.500 m aprox.


Ens ha vingut molt bé per a fer-nos una idea prou fidedigna del que anem a trobar en el Trail i sobretot ens indica que haurem d'agafar la primera part de manera molt tranquila si es que volem arribar en bones condicions i poder acabar la cursa.
Track a wikiloc.




2 comentaris:

  1. Ximet estás molt fort tío i per lo que vec estás entrenant tot el recorregut de la Mitja Lluna, lo que t´ajudarà prou a l´hora de coneixer els punts complicats.

    Un saludo.

    Vicente

    ResponElimina
  2. Gràcies Trueno!!! pero q va no estic fort, vaig lento pero acumulant que per a mi es lo important per a acabar esta locura!!!
    Un abraç!!

    ResponElimina