dilluns, 19 d’octubre del 2009

Nous reptes, nous entrenaments...

Una vegada superada la resaca de la temida k25, arriba l'hora com després de totes les curses, de plantejar-se, com dirien els Siniestro Total "quienes somos, de donde venimos y a donde vamos" o el que és el mateix: quines curses seràn les pròximes, quan seràn i com les prepararem.
Encara que són coses que un mateix va barruntant durant varies setmanes, fins que no acaba una cursa jo mai veig clar quina o quines li seguiràn.
En esta ocasió i després de la petició de consell per part de Vicent per a apuntar-se a alguna cursa, he fet una bona reflexió, analitzant les setmanes que tinc per davant i les proves que n'hi han (que són moltes, per tant n'hi ha on triar), a més he de tindre en compte els compromisos socials, familiars i amb el Grup de Muntanya, en este cas molts ja que estem acabant els preparatius per a l'Aplec excursionista i aixó comporta eixir constantment a preparar rutes, sendes, tracks, mapes, etc, en fí una feinada.
Un colp analitzat tot aixó que comentaba la cosa podria quedar de la següent manera:

Octubre:
-el que resta de mes ja no m'apunte a res i encara que està el km vertical del Puig Campana, he de dedicar un poc de temps al tema de l'aplec, que este octubre no he participat gens.
Novembre:
-diumenge 8: ací tinc que pendre una decisió ja que puc anar o bé a la tradicional "Pujada al Castell" del poble, és a dir, Xàtiva, lo qual seria ben lògic i així compliria amb una de les curses populars més conegudes de la nostra zona, però clar jo no soc d'asfalt i aniré molt lento i aixó no m'agrada gens, així que també podria anar a la "I Gegant de Pedra", una nova cursa de muntanya que s'inaugura enguany a Ondara i que la veritat estarà més al meu estíl.
-dissabte 28: per tal d'anar tastant els terrenys d'Espadà he pensat que anirà bé acostar-se a la Cursa de Castellnovo i anar comprovant com anem de forces i estat físic.
Desembre:
-diumenge 13 de desembre: si tot va bé la meua idea és participar al Marató d'Espada i posar amb aquesta prova el punt i final a l'any 2009, en el que a curses es refereix.

Bé ací he plasmat el meu xicotet calendari per als pròxims mesos, no se com anirà però com tot supose que del "dicho al hecho va un trecho", en fí, el que tinc clar és que a partir de demà (si l'oratge em respecta perque es veu que venen pluges a mansalva), comence amb el plà d'entrenament que em vaig preparar al setembre amb vistes al marató d'Espada i a un "futurible" marató d'asfalt (per exemple el de València). És un plà ambiciós que m'obliga a còrrer quasi tots els dies, espere no caure en alguna lesió o sobreentrenament, però crec que ho he de provar a vore com resulta, fins ara no em veia preparat ni física ni mentalment per a començar-ho, ara crec que si.
Ací deixe el plà per si a algú li interessa, és molt senzill sense sèries ni ritmes ni res, simplement eixir a còrrer uns kilòmetres tots els dies (1 o 2 dies a la setmana es descansa).

2 comentaris:

  1. Així, així, valent, maratons de muntanya, d’asfalt, ja no li tens por a res.
    Jo també tinc en ment fer Espadan, a vorer si coincidim. Salutacions company.

    ResponElimina
  2. Espere que ens veiem a Espadà que ja duguem varies pendents de coincidir!!! una llastima que al final no vinguereu a Botamarges però apunta-la per a l'any que ve que és una passada.

    ResponElimina